Pšeničná bílkovina na přípravu seitanu (alternativa masa) a na vylepšení pekařských vlastností mouky.
Lepek, jinak též gluten, je směs dvou rostlinných bílkovin, gliadinu a...
Pšeničná bílkovina na přípravu seitanu (alternativa masa) a na vylepšení pekařských vlastností mouky.
Lepek, jinak též gluten, je směs dvou rostlinných bílkovin, gliadinu a...
Rostlinný želírovací prášek - je vynikající alternativou živočišné želatiny. Používá se na zahušťování a želírování.
Použití: Pro přípravu aspiků, rosolů, zahuštění džemů a...
Rostlinný želírovací prášek - je vynikající alternativou živočišné želatiny. Používá se na zahušťování a želírování.
Použití: Pro přípravu aspiků, rosolů, zahuštění džemů a...
Kukuřičný škrob pro zjemnění cest, pro přípravu náplní a dezertů, pro zahuštění omáček.
Použití:
Zjemnění těsta:
Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/4 - 1/2...
Použití: pro přípravu omáček, pudinků, krémů a pro zahušťování jídel.
Složení: pšeničný škrob.
Výživová hodnota ve 100g výrobku:
Energie: 1484Kj / 355kcal
Tuky: 0,0g (z toho...