Mořská řasa Agar je velmi oblíbená v japonské a čínské kuchyni. Jedná se o vegetariánskou alternativu želatiny, kterou dokáže skvěle zastoupit. V potravinářství se agar používá...
Mořská řasa Agar je velmi oblíbená v japonské a čínské kuchyni. Jedná se o vegetariánskou alternativu želatiny, kterou dokáže skvěle zastoupit. V potravinářství se agar používá...
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Popis produktu
Mořská řasa Agar je velmi oblíbená v japonské a čínské kuchyni. Jedná se o vegetariánskou alternativu želatiny, kterou dokáže skvěle zastoupit. V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek. Má neutrální chuť a vůní, což zvláště oceníte při přípravě marmelád, pudinků, želé či domácích rostlinných mlék a krémů.
Agar lze rozpouštět ve vodě, ovocných šťávách i zeleninových vývarech (např. při výrobě aspiků). Vyzkoušejte agar také jako přírodní ztužovač šlehačky!
Návod k přípravě: Smíchejte 7-10g agaru s 1kg pitné vody, zamíchejte a uveďte do varu. Pevné konzistence dosáhnete již při pokojové teplotě.
Složení: Agar 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 701kJ (167kcal)
Tuky 0,0g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,0g
Sacharidy 83,0g ; z toho cukry 37,0g
Bílkoviny 0,0g
Sůl 0,0g
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původu: Itálie
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava, Česká republika.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.