Nejnovější recenze ze sekce Přísady na pečení
- ok
- Výrobky od Amylon upřednostňují pro jejich kvalitu
Často používám.
Jsem spokojená, dám do bazénu.
- obal není ideální, po otevření může navlhat,
- OK
- OK
spolehlivě bezlepkový
- Spokojenost
Objednávám už několik let.
Snadná práce s dobrým výsledkem, proto objednávám už několik let.
- Dobře se s ním pracuje
Vyhovující zelirovani marnelady
- Chuť
- Účinnost
- Barva
- Funkce
- .
Díky těmto produktům jsem se poprvé odhodlala udělat džemík. Z ovoce jsem zvolila jahody a banán. Stačí jen rozmačkat (či rozmixovat), přidat hodně cukru, pektin, kyselinu citrónovou a nakonec chvilku povařit. Dále nalijeme do sklenic, necháme vychladnout a hotový džemík je na světě. :)
Co se týče Dr.Oetker, tak vřele doporučuju, je to dobrá značka s kvalitními produkty.
- Veganské složení
- Snadné použití
- Možnost dát více/méně cukru dle druhu ovoce
- Špatné zavírání při nedopotřebování produktu
Líbí se mi veganské složení výrobku a jednoduché použití. Při výrobě kyselé džemu byl výsledek stejně vynikající jako č případě džemu ze sladkých meruněk. Produkt bych určitě doporučila všem co mají přemíru ovoce a chtějí jej zpracovat zavařením/ výrobou džemu.
- Konzistence
- Rychlost pripravy
- Kyselina citronová v kuchyni, v koupelni
Testoval jsem Pektin k zavaření džemu a Kyselinu citrónovou. Udělal jsem jeden víkend meruňkový džem z 2 kg ovoce. A druhý víkend džem z rybízu, jahod, taky z 700g ovoce. Výsledek u obou případů je moc dobrá. S přípravkem se rychlo pracovalo. Kvůli tomu, že meruňkový džem máme rádi s více ovoce, použil jsem méně Pektinu. Kyselinu citrónovou přítelkyně používá i v domácnosti na čištění povrch, k praní, atd. Určitě koupu bych doporučil i jiným.
- Manžel je na sladké a perník mu moc chutná
- Chutné
- chut
- snadna priprava
Želírovací přípravek Dr. Oetker Pektin je super jednoduchy " pomocník" pro přípravu domacích džemu, použila jsem Jostu - na tu více cukru a poté na jahody stačilo menší množství. Oba vysledky jsou velmi chutne a pritom snadno a rychle se pripravili, doporuřuji
- snadná příprava
- smysluplný návod zezadu na balení
- spolehlivý pomocník
Vyzkoušela jsem obě varianty sladkosti a za nás určitě 1kg cukru, se 700sty g byl džem kyselý, ovšem není to chyba výrobku, záleží na každém, co má kdo rád. Výrobek hodnotím jako bezvadného pomocníka, džem krásně ztuhl, barva zůstala sytá a vše na jedničku, návod krásně smysluplný.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »