Nejnovější recenze ze sekce Přísady na pečení

Ověřený zákazník Testuj.to Tereza

Přidáno: 17. srpna 2023

• Neobsahuje konzervační látky
  • Obsahuje čistý pektin, je tedy vhodný i pro děti

Můj oblíbený přípravek pro výrobu džemů. Vyhovuje mi varianta s méně přidaným cukrem (cca 300-350g na 1kg ovoce), mám vyzkoušený jahodový džem, broskvový, z blum, rybízu...Stačí krátce povařit a pokaždé s Pektinem skvěle ztuhnou, díky přidané kys.citronové zavařeniny vydrží. Vzhledem ke složení (100% čistý přírodní pektin bez přidaných konzervantů) se nebojím dát džemy ani dětem.

Ověřený zákazník Testuj.to Renata

• Návod na přípravu
  • Kvalita výrobku
  • Veganský produkt

Nejlepší pektin, který jsme za poslední rok zkusili (v porovnání se značkami ostatních výrobců). Velmi chutné džemy, jako nejlepší varianta se nám osvědčila recept se 700 g cukru. Samozřejmě záleží na chuti jedince a sladkosti / kyselosti vybraného ovoce.

Ověřený zákazník Testuj.to Marie

• Snadné použití

Tento veganský želírovací přípravek na zavařování džemů a marmelád na snadné a široké použití. Díky návodu lze lehce vyrobit lahodný džem. Výroba džemu je snadnější při 1000 gr cukru, avšak použití 700 gr cukru je rychlejší, výrobek hned želíruje i bez testu želírovací schopnosti. Na stránkách Dr Oetker je i několik různých receptů s tímto výrobkem, taktéž mají i Kyselinu citrónovou, kterou jsem také použila.

Ověřený zákazník Testuj.to Markéta

• dobrá želírovací schopnost
  • podle návodu se pracuje krásně

Zavařovala jsem broskve na marmeládu. Broskve bohužel nebyly tak zralé, aby to bylo ideální, takže podle návodu na zadní straně jsem zkusila 2 dávky - jednu se 700g druhou s kilem cukru - a lepší byla ta s kilem. Příště bych počkala na zralejší ovoce a určitě by stačilo těch 700g

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzana

Doporučuje produkt
  • mohu použít i méně cukru

Každý rok se věnuji výrobě džemů a tentokrát jsem se poprvé rozhodla vyzkoušet želírovací přípravek Pektin od společnosti Dr. Oetker. Díky možnosti využítí snížení množství cukru v receptu jsem poprvé vyzkoušela vytvořit směs 2 kg ovoce s minimální dávkou cukru, pouhými 700 g. Výsledný džem měl pro naše chuťové pohárky trochu málo sladkosti. Avšak u druhého pokusu jsem se vrátila k plné dávce cukru, tedy 1 kg, a výsledná chuť byla úžasná. Pokud bych měla sladší ovoce, určitě by byla dostačující menší dávka cukru - 700 g. Pektin od Dr. Oetker mě přesvědčil a určitě ho budu používat i nadále při výrobě džemů.

Ověřený zákazník Testuj.to Nikola

• Vzhled
  • Jednoduchý postup
  • Funkčnost
  • Nic

Oba produkty jsou super. Skvělá pomoc při zavařovaní. Džem byl ihned hotový a super. I když obě varianty jsou tedy ve finále až moc sladké. Takže bych chtěla určitě vyzkoušet i méně sladkou variantu nebo alternativní sladidlo. Jinak super jak Design tak funkce, kterou plní na 100%

Allnature Jedlá soda 1000 g

Allnature Jedlá soda 1000 g

Ověřený zákazník MJ - Krása a zdraví Ověřený zákazník

Zakoupeno v MJ - Krása a zdraví

- používám
- osvědčený prostředek na čistění

Ověřený zákazník Testuj.to Andrea

• Jednoduchost
  • Nic

Produkty od Dr. Oetkera znám a vyhovují mi, jsou velmi kvalitní. Stejně tak se mi osvědčil Pektin, při zavařování marmelády. Krásná, jemná konzistence díky tomuto produktu. Můžu všem vřele doporučit tento produkt. Dávala jsem kilo cukru, lépe mi to tak chutná.

Ověřený zákazník Testuj.to Lada

• Snadný, přehledný návod
  • Méně cukru
  • Výborný výsledek

Každý rok zavařuju hromadu džemů a produkty Dr. Oetker požívám vždy. Letos jsem zahlédla novinku Pektin a řekla si, že vyzkouším možnost použít méně cukru. První dávku 2kg ovoce jsem vyzkoušela s nejnižší dávkou cukru 700g a možná proto, že se jedno o kyselejší meruňky ve směsy s ananasem, byl výsledek trochu málo sladký. Další dávku jsem dala s plnou dávkou cukru 1 kg. A výsledek byl skvělý. Pokud by bylo použité ovoce hodně sladké, 700g by určitě stačilo. Myslím, že Pektin budu používat i nadále

Ověřený zákazník Testuj.to Jaroslav

• Rychlost
  • Sacek

Dr. Oetker Pektin je veganské. Obsahuje citrusove plody. Návod je jednoduchý a pripravime jak džem tak marmeládu. Sladší varianta na 2 kila ovoce přidáme 1000 gramů cukru a do dietni dáme jen 700 gramů cukru. Pro fajnšmekry můžeme přidat kyselinu citronovou na zvýraznění chuti i pro delší trvanlivost. A to vše rovná se skvělí výsledek.

Ověřený zákazník Testuj.to Vlasta

• Chuť
  • Vůně
  • Tuhost
  • Rychlost
  • Přírodní
  • Nelze zavřít

Dr. Oetker Pektin se hodí do každé domácnosti. Používá se při zavařování. Funguje pevně a výrobek přesto krásně vypadá a voní.
Je přírodní takže bez chemie. Máme možnost hrát si a množství cukru upravovat od 700 - 1000 g. Nám chutná něco mezi, záleží na cukernatosti ovoce.

Ověřený zákazník Testuj.to Markéta

• Snadný postup na balení
  • Vzhled obalu
  • Konzistence džemu
  • Nic

Dostala jsem na otestování 2 balení Pektinu a 1 balení kyseliny citronové. 1 balení jsem využila na jahodový džem, při kterém jsem použila 700g cukru. Z druhého balení byl rybízový džem, kam jsem dala 1kg cukru. Vyhovují mi oba způsoby, protože je konzistence velmi podobná. Na sladší ovoce stačí použít méně cukru a na kyselejší více cukru. Každé balení vystačí na 2 kg ovoce. Stačí pouze přisypat 2 lžíce kyseliny citronové a lahodný džem je na světě.

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

• Funguje

Výborná záležitost. Jsem fakt nadšena. Maximálně skvělá práce. Výborná hustota, skvele funguje, už vím, nač vsadim příští rok při zavarovani . Už nikdy jinak. Zkoušela jsem udělat med z běží, což se nikdy nedaří . Nikdy. Nečekaně se letos povedlo na výbornou.

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

Nedoporučuje produkt
  • jasný návod
  • marmelády zůstaly velmi řídké

Uvařila jsem dvě várky ostružinových marmelád, jedna byla s použitím 700 g cukru a druhá s 1.000 g. Vzhledem k tomu, že jsem v zavařování nováček, postupovala jsem podle návodu přesně krok za krokem. Ale z výsledku jsem trochu zklamaná, obě várky marmelád zůstaly řídké. Očekávala jsem, že ztuhnou, jak tomu bylo v případě, když jsem dělala rybízové marmelády s želírovacím cukrem. Nechci zase pektin úplně shazovat, uznávám, že to třeba chce více praxe, ale já osobně zůstanu u želírovacího cukru (také značky Dr. Oetker). Pokud jde o chuť, je to u nás v rodině jasně dané, várka se 700 g zůstane pro mne a manžela a ta z 1 kg cukru boduje u dětí.

BioNebio Bio kypřící prášek z vinného kamene 150 g

• Optimální hustota džemu
  • Balíček vystačí na 2 kg ovoce
  • Cenová dostunost
  • Kvalitní výrobce
  • Informace o použití pektinu před cukrem je až na konci textu na balíčku

S pektinem jsem byla spokojená. Více mi vyhovovalo použití balení na 1000g cukru, protože konzistence džemu byla hustější. Při použití 700g cukru na 1 balení pektinu byla konzistence řídší, což u džemu až tak nevyhledávám. Přípravek je bezesporu kvalitním přípravkem při domácí výrobě džemů. Za sebe jej mohu doporučit.

Ověřený zákazník Testuj.to Bohdana

• snadné použití
  • veganské složení
  • skvělé želírování
  • možnost použít méně cukru
  • až na 2 2g ovoce
  • žádné výhrady nemám

Měla jsem možnost otestovat Pektin od Dr,Oetker a jsem moc ráda.Měla jsem vždy problém z tuhnutím marmelád,ale s Pektinem se mi skvěle vydařily.Marmeláda tuhne už při plnění skleniček.
Pektin je až na 2 kg ovoce a i při použití jen 700 g cukru skvěle želíruje.

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

• Rychlost přípravy
  • Sehnat 2 kila ovoce na marmeládu pro mě bylo horší, líbilo by se mi i menší balení na kilo ovoce

Pektin funguje úplně krásně, stejně jako želírovací cukr. Dalo mi trochu zabrat na zahradě naráz sesbírat 2 kg ostružin, ale podařilo se, meruňky jsem musela koupit. Se 700 g cukru jsem uvařila meruňkovou marmeládu a s 1 kg cukru ostružinovou marmeládu, protože jsem si říkala, že ostružiny jsou přece jen kyselejší než meruňky. Klidně bych příště u obou variant zvolila 700 g. Meruňková marmeláda je jemně kyselkavá, ale lahodná. Ostružinová je dost sladká, určitě by také zvládla méně cukru. Příprava je snadná a rychlá a výsledek skvostný. Určitě příště sáhnu znovu po pektinu a zvolím menší množství cukru.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Návod
  • Snadné
  • Vegan
  • Že teď budu muset zavařovat pořád

Dostala jsem tento přípravek na vyzkoušení. Zavařovala jsem poprvé v životě a kdybych věděla že je to tak snadné zavařuji už dávno. Snadný a logický návod na zadní straně je velké plus. To že je to vegan o tom ani nemluvím. Super. Dokazuje to i to že děti už snědli 3 sklenice marmelády.

Ověřený zákazník Testuj.to Vlasta

• Hustota
  • Vůně
  • Chuť
  • Zavírání

Pektin dobře a ryhle želíruje. Složení je bez chemie. A přesto funguje. Uvařila jsem marmeládu jak 1kg cukru tak 700 g cukru, ta sladsi chutnala opravdu všem. Balení vystačí na 2 kg množství ovoce nebo zeleniny. Za nás kvalitní produkt mohu doporučit Všem.

Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25