Nejnovější recenze ze sekce Přísady na pečení
100%
- balení
- jednoduchost použití
- výsledek
- obal
- značka
- návod
Dr. Oetker Pektin má naprosto dokonalé veganské složení z citrusových plodů. Na zadní straně obalu má jasný návod na přípravu džemů a marmelád. Je zde na výběr sladší varianta 2 kila ovoce a 1000 gramů cukru, my máme raději méně sladší džemy takže dávám jen 700 gramů cukru, cukr dávám až po Pektinu, přidávám 1-2 lžičky kyseliny citrónové na zvýraznění chuti ovoce a želírovacího procesu. Jsem naprosto spokojená, návod, složení, jednoduchý proces, skvělý výsledek.
100%
- kupuji opakovaně, dlohodobě dobrá zkušenost
100%
- Obal
- Vůně
- Nic
Vařila jsem marmeládu z jahod, přidala 700 g cukru a marmeláda nebyla tak tuhá, akorát do jogurtu. Druhou marmeládu jsem vařila s 1000 g cukru, marmeláda byla tuhá, hodí se tak na pečivo nebo amolety. Obě varianty marmelády jsou výborné a všem nám doma chutná.
100%
ok
100%
- Šlo to rychle
- Marmeláda byla akorát ztuhlá
- Zvládlo by to i dítě
- Byla jsem spokojená
Pektin Dr. Oetker si s radostí koupím znovu, protože právě s ním je opravdu snadná. Je to minimum práce a za chvilku je mňamka na stole. Já se snažím omezovat množství cukru, co přijmu, tak mi více vyhovovala verze se 700 gramy.. Zbytek rodiny preferuje vyšší množství.... Nakonec jsme spokojeni všichni.
100%
- kvalitní
100%
- Množství cukru
- Nic
Velmi oceňuji možnosti - kolik použiji cukru při zavařování. Menší množství cukru (700g) doporučuji použít na hodně zralé a měkké ovoce - jahody, meruňky. 1kg cukru+ pektin doporučuji na méně zralé a tvrdí ovoce - například jablko. Pektin je skvělý pomocník při zavařování.
100%
- stačí méně cukru
- citrusové pektiny
- skvělá konzistence výsledného džemu
Rostlinný pektin, který parádně želíruje. Džem rychle dosáhl požadované konzistence, navíc stačilo méně cukru ve srovnání s konkurenčními produkty. Není zbytečně přeslazený. Otázka je, jestli se u nás stihne dožít zimy nebo ho sníme všechen ještě teď v létě :D
100%
- návod na použití
- obal na první pohled zaujme
Pektin je výborným pomocníkem při práci v kuchyni. Použil jsem ho při výrobě jablečných povidel. Více mi vyhovovala směs s použitím 700 g cukru, na 1000g cukru jsem měl moc sladká jablka. Pektin se dobře používá i díky velmi praktickému návodu na použití.
100%
- Jednoduchost přípravy
- Hustota
Doporučuji variantu s 700 g cukru. Je jemnější, méně sladká a to mi vyhovuje, protože je ovoce dost sladké. Konzistence a hustota džemu je skvělá. Moc mi chutná. Dobře se mi pracovalo s návodem a celkově příprava byla velmi jednoduchá. Zkuste, nebudete litovat :)
100%
- výborná želírovací schopnost
- jednoduchý návod
- snadná příprava
- nic
Rostlinný želírovací přípravek Dr. Oetker Pektin mi pomohl se zpracováním ovoce ze zahrady při výrobě džemu i marmelády. Přidáním kyseliny citrónové a 2 kg ovoce (v mém případě rybízu) a 700 g cukru dle návodu, džem želíroval jedna radost. Netekl, měl skvělou konzistenci. Je zbytečné dávat 1000 g cukru, i se 700 g džem chutnal skvěle.
100%
S kyselinou mám výborné zkušenosti.
100%
- rostlinné složení
- vystačí na 2 kg ovoce
- bez konzervantů
Líbí se mi, že je bez konzervantů a má přírodní složení z citrusů. Použila jsem ho na jahodovou marmeládu, kdy jsem použila 1000 g cukru, protože máme rádi sladší marmelády. Výsledná marmeláda byla chuťově vyvážená a všem nám moc chutnala. Určitě využiji i na meruňkové džemy, které jsou také skvělé.
100%
- kupuji opakovaně, dobře nakypří těsto
100%
- spokojenost, dobře kypří
100%
- citrusový pektin
- 100 % rostlinného původu
- na přípravu džemů a marmelád
- výborný pomocník
- nemám žádné výhrady
Pektin obsahuje citrusový pektin a je 100 % rostlinného původu, výborný pomocník v domácnosti. 1 balení Pektinu vystačí na 2 kg ovoce, přidává se 700 g až 1000 g cukru v závislosti na zralosti ovoce. Preferuji 1000 g cukru, více mi to vyhovuje a chutná mi to více. Džemy domácí chutnají nejlépe, i když vynaložená námaha se vyplatí, protože je to čerstvé. Džemy používám na snídani, při zdobení dortu. Vřele doporučuji
100%
- citrusový pektin
- 100 % rostlinného původu
- výborný pomocník v domácnosti
- nemám žádné výhrady
Pektin jedno balení vystačí na zavařování džemů a marmelád na 2 kg ovoce se přidává 700 g až 1000 g cukru v závislosti na zralosti ovoce či na preferovaném obsahu cukru. Na ovoce meruňky, švestky a jahody používám 700 g cukru, což stačí a 1000 g cukru používám na třešně, višně a jablka, ale lépe mi vyhovuje sladší což je 1000 g cukru. Pektin je výborná pomůcka při zavařování džemů a marmelád, při zdobení dortů. Vřele doporučuji
100%
- 100 % rostlinného původu
- rostlinný želírovací přípravek
- z citrusových plodů
- výborná pomůcka na zavařování
- nemám žádné výhrady
Dr. Oetker Pektin vystačí jedno balení na 2 kg ovoce, přidává se 700 g cukru v závislosti na zralosti ovoce jako jsou meruňky, jahody, švestky, 1000 g cukru použiji na třešně, višně, jablka. Obsahuje citrusový pektin a je 100 % rostlinného původu. Rostlinný želírovací přípravek Pektin je výborná pomůcka na zavařování džemů a marmelád, při zdobení dortů, pohárů, pudinků, ale i ráno na snídani. Vřele doporučuji vyzkoušet.
100%
- zvýrazňuje chuť ovoce
- všestranný pomocník v kuchyni a domácnosti
- rostlinný želírovací přípravek na zavařování džemů a marmelád
- nemám žádné výhrady
- vše mi vyhovuje
Rostlinný želírovací přípravek Pektin na zavařování džemů, marmelád, povidel, všestranný pomocník v kuchyni a v domácnosti. Pektin používám na ovoce jako jsou třešně, višně, meruňky, jahody a švestky. Vždy ho mám po ruce na různé občerstvení, na snídani, na zákusky, do jogurtu, na pudinky. Na zavaření džemu mě vystačí na 2 kg ovoce + balíček pektinu + 2 lžičky citronové, pak mám výborný džem nebo marmeládu. Jedno balení stačí 700 g cukru, ale to dávám na sladší ovoce, jako jsou meruňky, jahody, švestky, ale když zavařuji třešně nebo višně používám 1000 g cukru. Vždy na zralosti ovoce. Vřele doporučuji vyzkoušet, kdo má rád přírodní zavařeniny.
100%
- ok
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]