Nejnovější recenze ze sekce Přísady na pečení
90%
- Snadné použiti
- Veganské složení
- Návod na zadní straně obalu
- Dobře houstne
- Moc dobře chutná
- Nejdřív se musí dát pektin a pak cukr
- Lépe želíruje s kys. citrónovou
S pektinem jsem pracoval a vařil poprvé. Postupoval jsem dle návodu, který naleznete na zadní straně pytlíčku. Je to velmi snadné. Na výrobu džemů jsem vyzkoušel různé množství cukru a musím říct, že se všechny povedly. Tady záleží jen na vaší chuti, jak sladkou marmeládu máte rádi. U 1000g cukru a sladšího ovoce jsem džem ještě dochucoval kyselinou citrónovou. Pektin džem krásně zahustí. Džem byl výborný. Určitě doporučuji.
100%
- Sem velice spokojena
Mne vyhovovaly oba krásně zkoušela marmeláda a povidla a sladkost je akorát sem velice spokojená kamarádka která přišla na návštěvu tak ochutnala marmeládu a ptala se co používám tak sem ji ukázala obal oetker Pektin a přej v brzké době si ho chce koupit
100%
- Jednoduché a přitom skvělé
- Nic
Moc dobrej produkt Dr.Oetker používáme celá rodinka jak puding tak další výrobky tento produkt jsem zkoušel po prvé a super. Určitě budu doporučovat známým a kolegům. Hlavně mamce to řeknu ona ráda zavařuje tak uvidíme.Na první pokus se to povedlo vůbec jsem to nečekal.
100%
- Rostlinné složení
- Bez konzervantů
- Nic
Pektin jsou teď zkoušela poprvé a podle návodu na obalu. Jednou s 1000 g cukru a druhý džem s 700 g. Za mě je lepší 700 g cukru s více sladkým ovocem. Co se týká samotného pektinu,tak se mi s ním pracovalo dobre. Určitě doporučuji a já osobně vyzkouším znovu.
100%
- Nejlepší
Mě to vyhovuje že můžu zavařovat jahody a švestky a i třešně že je to lahodný džem a hlavně bych to doporučila všem kamarádům a přátelům aby jsi to koupili a tu kyselinu citronovou je pomocník při zavarovanim džemu a sirupum v domácnosti jsem ráda že to mám můžu zavarovat.
90%
- Funguje skvěle
- Výsledný výrobek je chuťově podařený
- Cena
- Pytlíček není znovuzavíratelný
Dr. Oetker Pektin plně splnil všechna má očekávání. Pracovalo se mi s ním skvěle. Výsledný džemíky byly skvělé. Množství cukru jsem zvolila dle své chuti. U kyselejsiho ovoce jsem samozřejmě dala více cukru, u sladšího méně cukru. Každopádně rodině džemíky chutnaly. Příští rok s tímto výrobkem opět budu zavařovat.
90%
- Dobře ochuti
100%
- Konzistence
Želírovací směs jsme využili na přípravu domácí marmelády. Recept najdete i na zadní straně Dr. Oetker Pektin obalu. Využili jsme možnost použít 700g cukru místo kila, jelikož přezrálé maliny jsou již samy o sobě dost sladké. Není nic lepšího než domácí džem. Vřele doporučuji
100%
- rostlinný původ
- žádné konzervanty
- z citrusových plodů
- nic jsem nenašla
Tento produkt od firmy Dr. Oetker jsem chtěla už nějaký čas vyzkoušet, protože mně láká ten pocit, že něco vyrobím sama. Rozhodla jsem se pro jahodovou a meruňkovou marmeládu. Máme raději sladší, a tak jsem zvolila variantu kde se přidává 1kg cukru. Výrobek Pektin je vyroben z citrusových plodů a neobsahuje žádné konzervanty. Na zadní straně obalu najdeme postup jak krok po kroku při výrobě postupovat. Výrobek se dobře rozpouští. Marmelády mají moc příjemnou chuť a opravdu se povedly. Tento přípravek bude určitě patřit do mojí kuchyně i nadále.
100%
- dobre zahusteni
- dobra chut
- celkove rychlost prace
- nic
tetsovani s Pektinem od DR.Otker me bavilo, zkousela jsme marmelady a dzemy s 700g a i s 1000g cukru, mezi dzemy nevidimzasadni rozdil , oboje velmi dobre houstlo, chutove nepoznma rozdil ja ,manzel ,deti ani navstevy, libilo s emi ze rpace s Pektinem byla rychla, cista nic se nepalilo
90%
- Rychlost zhoustnutí
S produktem Pektin od Dr. Oetkera jsem byla velmi spokojená. Pektin v obou případech výborně zafungoval a marmeláda rychle zhoustla do příjemné konzistence. Zásadní rozdíl jsem mezi balením pro 700g a 1000g nezaznamenala. Doporučila bych oba dva výrobky.
90%
- vegan
- jednoduchý návod na přípravu
- možnost výběru cukru
- neshledala jsem
Super želirovaci přípravek. Velmi oceňuji, že se jedná o další vegan výrobek na trhu. Jednoduchý návod, jen při přípravě nezapomenout, že obyčejný cukr se dává až PO Pektinu.
Dá se použít ve dvou variantách 700 g a 1000 g cukru. Osobně bych doporučila větší množství cukru na kyselejší ovoce. Méně cukru na sladké.
100%
- Dobře želíruje
- Osvědčená klasika
- V návodu je množství cukru k přidání, nepřihlíží jestli pracujete se sladkým nebo kyselým ovocem.
- Vadí mi, že je VEGAN, nic jako živočišný pektin neexistuje, tak proč nám to stále tlačí! Je to proste jen rostlinný polysacharid.
Pektin od Dr. Oetkera je osvědčená klasika. Pokud použijete podle návodu, marmeláda vždycky ztuhne. Doporučují rozptyl cukru mezi 700 g a 1000 g cukru na balení 2 kg. Dělal jsem marmeládu z červeného rybízu, kde 350g/kg ovoce úplně stačilo, aby byla příjemně nakyslá a tuhá. Do špendlíkové marmelády jsem dal 450 g/kg cukru. Nebyl moc sladký ani kyselý. Po testu tuhosti byla ale marmeláda stále tekutá. Podle návodu jsem přidal lžičku kys. citronové a marmeláda hned začala tuhnout.
Jinou značku nekupuju.
90%
- krásný obal
- na zpracování 2kg ovoce
- lze si zvolit množství cukru
- přírodní složení
- nic
Pektin jsem zkusila poprvé. Do té doby jsem znala a používala jen želírovací cukr. Práce s ním je krásná a jednoduchá. Při použití 700g cukru není marmeláda ztuhlá. Je řídší a hodí se převážně do jogurtů. Při použít 1000 g cukru marmeláda ztuhne a je vhodná na palačinky, chléb a pdodobně. My máme rádi obě varianty.
100%
- Jednoduchý postup
Rostlinný želírovací přípravek na zavařování džemů a marmelád od Dr. Oetker vystačí na 2.000 g ovoce, ke kterému se přidává až 1000 g cukru v závislosti na chuti připravovaného džemu/marmelády. Výrobek je bez konzervantů. Výroba je velmi jednoduchá a hravě ji zvládne i úplný začátečník jako jsem já.
100%
- Snadne použití
- Nic jsem nenašla za negativum
Snadné zavařování díky přípravku Pektin. Jen se ovoce svaří s cukrem a pektinem, případně propasíruje, dá do sklenic, otočí a je hotovo. S použitím 1kg cukru je hustější a sladší. Volte tedy dle druhu ovoce, na sladší stačí 700g. S pektinem jsem spokojená.
100%
- Rychlost zpracování
- Obal
Dr. PEKTIN VEGAN je přípravek na zavařování džemů a marmelád. Jeden balíček vystačí na 2 kg ovoce, ke kterému se přidává 700 až 1000 g cukru, džem mi krásně ztuhnul během krátké chvilky, po přidání i kyseliny citronové má krásné nakyslou chuť. Zatím pro mě nejlepší produkt který jsem vyzkoušela. Využila jsem i na vodní kámen a skvěle působí,zkusila jsem dát i co vody místo citronu a také je to skvělé.
80%
- Dobře se rozmíchal
- těžší otevírání než papírový sáček
Marmeláda šla udělat bez problémů Více mi vyhovoval papírový pytlík, protože jde líp otevírat. Ale nůžky to zvládly. Přidával jsem 700g cukru, což bylo podle mě ideální množství. Víc bych jistě nedával. Pak by cukr přebil veškerou chuť domácího ovoce.
100%
- Nemá chybu.
100%
- Snadnost pouziti
- Nic
Na zavaření broskví jsem použila Dr.Oetker Pektin.Jednou jsem použila 700 gramu a podruhé 1000 gramu cukru.Jelikoz broskve jsou sami dost sladké,vyhovovalo mi použití menšího množství cukru.Pouziti tohoto Pektinu doporučuji,zavařování je díky němu snadné a rychlé..
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »